FAQ

Hieronder vind je antwoord op veelgestelde vragen. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, neem dan gerust contact met ons op.

Wij begrijpen welk verschil een docent kan maken voor jouw leerervaring. Daarom selecteren we alleen docenten die we geschikt vinden voor dit onderwijs. Het vak begrijpen is één ding maar het over brengen is een vak apart. Om die reden hebben onze hoofddocenten een didactische aantekening. Daarnaast hebben zij jarenlange ervaring in het onderwijs op MBO, HBO en WO niveau. Onze docenten combineren vriendelijkheid met duidelijkheid, zijn geduldig, respectvol en hebben liefde voor het vak. Onze cursussen worden gekenmerkt door een veilig leerklimaat en een goede sfeer.

De cursus preventieassistenten wordt twee keer per jaar aangeboden; in het voor- en najaar. Kijk onder agenda voor de eerstvolgende cursus.

De overige cursussen geven wij incompany. Neem contact met ons op om deze te plannen.

Groepen van 6 tot 12 in het hagelnieuwe Centrum Tandzorg Den Bosch opgeleid.
Groepen van 2 tot 4 cursisten leiden wij op in de gezellige en moderne Tandartspraktijk Eindhoven en Tandartspraktijk Reusel
De overige cursussen (ook de cursus Preventieassistenten) kunnen wij zowel op onze locaties als bij jou in de praktijk verzorgen.

Binnenkort hebben wij een vierde prachtige en en nieuwe locatie in Arnhem waar wij 6 cursisten kunnen opleiden.

Wil je het echt? Ben echt gemotiveerd? Wij denken graag in mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op.