Ebru Külci

Kun je kort iets vertellen over jezelf?
Mijn naam is Ebru Külci , ik werk in een tandartspraktijk waar ik eerst alleen een tandartsassistente was en nu na deze cursus preventieassistente ben geworden.

Wat vind je van de cursus preventieassistent?
Cursus was erg leerzaam, er werd individueel veel aandacht besteed aan de cursisten, wat erg fijn is ervaren door mij.

Wat is je favoriete onderdeel?
Mijn favoriete onderdeel was communicatie, omdat ik in het begin dacht dat het toch iets was wat makkelijk is maar nadat we er lessen over kregen was het toch lastiger omdat het niet iets was wat vanzelfsprekend is. Ik heb hier veel van kunnen leren.

Kun je iets vertellen over de docenten?
De docenten waren hartstikke betrokken, ze waren er ook voor je wanneer je vragen had als je geen cursusdag had, waardoor je ook echt het idee kreeg van, ja ze willen dat je echt gaat slagen en je ook oprecht van alles bij willen leren.

Hoe ervaar je de begeleiding?
De begeleiding was ook van top niveau.

Wat heeft de cursus je gebracht tot nu toe?
Wat de cursus mij heeft gebracht is toch dat alleen tandsteen verwijderen niet jou taak is, maar dat je meerdere taken heb zoals mondhygiëne verbeteren, patiënten er van bewust maken dat zo een behandeling niet alleen voor een mooi en fris mond is maar juist voor het gebit tandvlees etc gezond op peil te houden.

Wat is je advies aan iemand die twijfelt om de cursus te doen?
Zeker doen het is erg leerzaam en het geeft je zelfvertrouwen omdat je juist zo veel leert waardoor je je ook echt bekwaam voelt!

"Er werd individueel veel aandacht besteed aan de cursisten, wat erg fijn is ervaren door mij."