Souhaila Ben Messaoud

Kun je kort iets vertellen over jezelf?
Hallo, ik ben Souhaila Ben Messaoud, ik ben 23 jaar. Ik werk al 4 jaar als tandartsassistente.De tandheelkundige wereld voel ik mij het meeste thuis is. Ik vind mijn beroep als tandartsassistente erg leuk, je hebt namelijk heel veel taken als tandartsassistente, waardoor je veel afwisseling hebt dagelijks. Ook heb je een belangrijke rol binnen de tandartspraktijk. Ik hou van uitdagingen en variatie in mijn werk. Ik ben erg ambitieus en ik wil graag groeien in alles wat ik doe. Ik heb vanuit mijn werk deze mooie kans gekregen om de cursus preventieassistent te volgen.

Wat vind je van de cursus preventieassistent?
De cursus preventieassistent was zeker de moeite waard. Het was een leuke en een leerzame cursus. Gevarieerd met online lessen en praktijk lessen.

Wat is je favoriete onderdeel?
Het leukste aan de cursus vond ik, de praktijk lessen. Ik vond het leuk om aan de slag te mogen en op patiënten te oefenen onder begeleiding.

Kun je iets vertellen over de docenten en de begeleiding?
Ik kreeg les van Karl en Eva. Zij hebben mij goed begeleid de hele cursus. De manier waarop Karl en Eva mij de cursus hebben gegeven vond ik heel prettig. De uitleg was altijd helder en duidelijk, hebben enorm veel geduld waardoor je je niet te veel voelt op het moment dat je iets niet begrijpt. De online lessen waren ook heel duidelijk! Zonder boeken kon Eva ons altijd goed begeleiden door middel van duidelijke PowerPoints en de juiste communicatie & uitleg. Karl en Eva zijn top docenten ze maken een stukje zelfvertrouwen bij je los tijdens de cursus wat heel fijn is. Ook heb ik een hele gezellige tijd gehad tijdens de praktijk lessen. We waren met een klein groepje er was altijd wel tijd om gezellig met elkaar te kunnen kletsen & vragen te stellen. Wat ik mooi vind om te zien aan Eva en Karl is vooral dat ze heel erg in je geloven, alle tijd voor je nemen, goeie communicatie.

Wat is je advies aan iemand die twijfelt om de cursus te doen?
Ik ben geslaagd voor mijn cursus en ben nu officieel preventieassistent. Mijn advies aan de tandartsassistentes: wil je groeien, variatie hebben en prettig zorg kunnen verlenen aan patiënten en iets meer van je werk maken start dan met deze cursus! Je zult groeien als persoon en het ook erg leuk hebben! Bij onzekerheden of twijfels heb je Karl en Eva die jouw hierin perfect kunnen begeleiden, je zult van een rups naar een vlinder gaan.

Ik zal mij zeker in de toekomst weer willen aanmelden voor een andere curcus bij Karl en Eva
Het was een fijne cursus periode.

"Wat ik mooi vind om te zien aan Eva en Karl is vooral dat ze heel erg in je geloven, alle tijd voor je nemen, goeie communicatie."